Beste 8k Ultra HD tv’s van 2021

19 februari 2021

Als je op het punt staat een TV aan te schaffen, wil je natuurlijk het beste van het beste. Je wilt niet weer thuis komen en naar een laag beeldkwaliteit moeten kijken. Als je op zoek bent naar een TV zie je waarschijnlijk overal OLED schermen, QLED schermen, 4K schermen noem het maar op, maar er is een nieuw beeldscherm de markt op gebracht. De 8K TV.

8K is het hoogst haalbare beeldkwaliteit op het moment en dus ook prijzig, maar wij hebben de beste aanbiedingen voor jou uitgezocht.

Schoonmaken tv

Maak kennis met de televisies met de ultieme scherpte: 8k Ultra HD tv’s. Deze televisies zijn ruim 4 maal scherper dan 4k tv’s en 16 maal scherper dan Full HD tv’s. Om even de specificaties in te duiken: Het scherm van een 8k televisie heeft 7680 bij 4320 pixels. Dit komt neer op meer dan 33 miljoen pixels op het scherm wat zorgt voor een geweldig scherp beeld.

Het prettige hiervan is dat de pixels zo klein zijn dat zelf op grote schermen de kleinste details goed zichtbaar zijn. Dit is mede de reden waarom op TV demo’s altijd prachtige natuurbeelden gebruikt worden. Zo zie je elke mier, gekleurde vogel en vis op prachtige kwaliteit.

 

Schoonmaken tv

Het verschil tussen 4K en 8K

Wat we een hele lange tijd hebben gehad bij 4k televisies is dat er nog weinig 4k beeldmateriaal beschikbaar is. Dit is momenteel ook voor 8k televisies het geval. Door de 8k AI Upscaling techniek in deze tv’s worden echter beelden van lagere kwaliteit ook prachtig mooi en extra scherp weergeven.

8K tv kopen?

Nu je exact weet waar je op moet letten bij het kopen van een 8k tv is het tijd om de best verkochte modellen van 2020 op een rijtje te zetten. Wij speuren de beste aanbiedingen af om zo je te voorzien van de meest goedkope 8k televisie aanbieding.

Samsung QLED TV 65Q800T

Door het 8K beeldscherm bij dit Samsung model stap je in een geheel nieuwe wereld van realisme op je tv scherm. Met een resolutie 4x hoger dan 4K, krijgen de beste series van Netlfix nog meer detail.

De TV past zich aan, aan de omgeving door Adaptive picture. Zo geeft hij omgevingslicht en past hij de helderheid aan. Zo geniet je elk moment van de dag van het beste beeld.

LG 75NANO996NA

Deze 8K LG-tv heeft een ongekende scherpte door het scherm met 8K-resolutie. Hierdoor zie je detail kristalhelder en wordt elk beeld levensecht. Door de technologie zorgt dit model ervoor dat elke kleur extra levendig word.

Deze TV is ook geschikt als Gaming TV. Met de 4K high Frame Rate en de HDR gaming, ga je helemaal op in je spel en kom je te recht in de beste virtuele werelden.

Samsung QE75Q950R

Door het 8K scherm worden grenzen verlegt. Het beeld is zo gedetailleerd dat het lijkt of het levensecht is. Diepe contrasten en heldere beelden dat is wat deze TV te bieden heeft.

Met de ultieme processor er aan toegevoegd optimaliseert hij automatisch het beeldkwaliteit en de helderheid, rekening houdend met de kamer.

SONY 8K KD-75ZH8

Met dit Sony model beleef je studiokwaliteit vanuit je eigen kamer. Door het hoge beeldkwaliteit zie je de kleinste details en kan je volop genieten van alle diepe kleuren en contrasten. Om de kijkervaring nog beter te maken zijn de speakers in het scherm geplaatst. Zo krijg je geluid op de plek waar jij het ziet.

Beeld en geluid komen samen bij deze TV. De TV kan je ook makkelijk verbinden met andere externe apparaten en met de WIFI.

LG 8K 55NANO956LA

Deze LG beschikt over nanodeeltjes in het beeldscherm. De nanodeeltjes zorgen er voor dat de kleuren levendiger en nauwkeuriger worden weergeven. Haarscherp beeld en optimaal contrast, dat is wat je kan verwachte van dit LG model.

Verder beschikt de TV over een gemakkelijke toegang van apps en kan jij je favoriete series bekijken in het hoogste beeldkwaliteit beschikbaar.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Goedkope Televisies
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0