Beste grote televisie van 2020

19 februari 2021

Je komt thuis en je verlangt er naar om even rustig te gaan zitten, kopje thee erbij en even TV kijken, maar het is niet echt prettig. De TV heeft niet de WoW-factor die je verdient om even te ontspannen. Hij is te klein en te compact. Jij hebt een grote TV nodig, een TV met een haarscherp beeld waar je u tegen zegt.

Wij hebben de beste grote TV’s voor jou uitgezocht en in dit artikel kom je er achter welke je nodig hebt.

TV

Onder een grote tv verstaan wij een televisie drie groter in formaat is dan 58 inch (147 centimeter). Populaire formaten binnen de grote tv’s zijn 58 inch, 65 inch (165 cm) en 75 inch (189 cm). De grootste tv momenteel heeft een formaat van 86 inch! (218 cm)

Een grote tv is niet altijd “beter” dan een kleine tv. Er moet rekening gehouden worden met de ruimte waarin je de televisie gaat plaatsen. Wij noemen dit de kijkstand. Hanteer een kijkafstand van 3 meter bij een 58 inch en 4 meter bij een 88 inch.

Schoonmaken tv

De juiste resolutie voor een grote TV

Met een grote tv haal je een echte bioscoop ervaring in huis. Zorg wel voor een televisie met een hoge scherpte zoals 4k of 8k om optimaal te kunnen genieten van het grote scherm.

Grote TV

PHILIPS 70PUS8535

Met realistische kleuren en helder contrast, worden de kleinste details zichtbaar. Om de kijkervaring helemaal compleet te maken heeft Philips er een Ambilight aan toegevoegd. Om de besturing ook makkelijk te maken hebben ze er een spraakbesturing aan toegevoegd

Philips zegt zelf dat er een geweldig geluidssysteem is toegevoegd, maar bij vele smart tv’s valt het tegen. Het is zeker niet slecht, maar niet van het hoge kwaliteit als het beeldscherm. Daarom raden we aan misschien een Sonos soundbar eraan toe te voegen, zo krijg je de ultieme bioscoopervaring thuis.

LG OLED77GX6LA (2020)

Bij dit LG model word geweldig beeldkwaliteit gecombineerd met een super strak design. Om de kwaliteit van deze TV volledig tot zijn recht te laten komen heeft LG er voor gekozen deze TV met een muurbeugel te leveren in plaats van een voet.

De nieuwe Gen3 processor optimaliseert de TV voor het ultieme beeld en geluid. Dit maakt TV kijken elke keer tot een echte bioscoopervaring bij jou thuis.

Samsung QLED 4K 75Q90T (2020)

De kleuren van dit scherm spatte er van af in combinatie met het diepe zwart, kan jij in de donkerste scenes elke detail zien. Met de Quantum Processor verwijdert de software alle ruis uit het beeld en herstelt het de details in het beeld. Ook past hij de helderheid aan op basis van het licht in de kamer.

Met de Anti-Reflection filter weert hij de ongewenste reflecties uit het scherm, zodat het beeld altijd optimaal is.

Sony KD-75XH9096

Levensecht beeld met vol, diep contrast en haarscherp voor de kleinste details dat is wat je krijgt bij dit Sony model. Door het smalle frame hoef je ook niet naar een dikke rand rondom de TV te kijken.

Samsung QLED 4K 85Q60T (2020)

Met deze Samsung geniet je optimaal van haarscherp, helder beeld en een hoog contrast, waardoor het beeld tot in de kleinste details tot leven komt. Dankzij de speciale chip word de kleurweergave en contrastverhouding geoptimaliseerd en word de HDR aangestuurd.

De TV is ook geschikt als gaming TV door de zeer lage input lag van 15,4 MS kan je optimaal genieten van je games.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Goedkope Televisies
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0