Beste Samsung QLED tv’s van 2021

19 februari 2021

Je bent op zoek naar een nieuwe TV voor niet al te veel geld, maar wel van hoge kwaliteit. Als je kijkt naar 4K TV’s vind je al vaak net te prijzig. Daarom heb jij een QLED televisie nodig. Door het Samsung ontworpen scherm krijg jij alles wat je verdient voor een goede prijs.

TV

QLED tv’s zijn exclusief van Samsung en het is terug te vinden in vrijwel alle topmodellen van het merk. Kort samengevat hebben QLED modellen felle en scherpe wit waarden, geweldig beeld bij extreme helderheid en een groot kleurenvolume.

QLED staat voor Quantum-dot Light-Emitting Diode. Het is Samsung’s rivaal voor de OLED technologie die momenteel high-end TV’s domineert. In tegenstelling tot OLED’s is een QLED TV wel afhankelijk van een achtergrondverlichting, maar in plaats van het licht dat door een LCD-paneel schijnt, schijnt het door een quantum-dot-paneel.

In grote lijnen is de belofte van de QLED-technologie een helderdere, levendigere beeldprestatie dan die van OLED- of LCD-televisies.

De verschillen tussen QLED en OLED

Je hoort vaak discussies over wat nou beter is een QLED TV of een OLED TV? Hieronder kan jij zien wat het best bij jouw past. Voor een uitgebreidere vergelijking bekijk je hier het volledige artikel.

OLED VS QLEDWat heeft jouw voorkeur?
OLED
VS
QLED
Televisie groter dan 77 inchHoud altijd rekening met de kijkafstand
VS
Felste en scherpste witwaardenDe meest scherpe witwaarden
VS
Beste beeld bij extreme helderheidDenk hierbij aan licht door het raam
VS
Grootste kleurvolumeFelle kleuren in verlichte kamers
VS
Meest precieze kleurenweergaveHet beeld lijkt levensecht
VS
Beste kwaliteit uit elke kijkhoekHandig voor de eettafel of schuine bank
VS
Optimaal beeld bij donkere scenesZó hoor je die laatste aflevering van GoT te kijken
VS
TV

Het juiste formaat voor jou

Samsung biedt QLED TV’s aan in 75 inch, 82 inch , 85 inch en zelfs 98 inch varianten. Dus als je een TV ter grootte van een muur wilt, heeft Samsung precies de goede TV voor je.

Natuurlijk zullen de meeste mensen gaan voor de meer gangbare 49, 55 of 65 inch TV’s. En als je op zoek bent naar een kleinere set voor een meer bescheiden ruimte of slaapkamer, is er ook een 43 inch QLED beschikbaar. Uiteraard zijn deze kleinere toestellen ook beter betaalbaar.

QLED

Samsung QLED TV kopen?

Nu je weet wat de Samsung QLED TV’s je heeft te bieden, hieronder staat een lijstje van de beste aanbiedingen voor QLED TV’s.

Samsung QE32LS03T

Als je op zoek bent naar een betaalbare QLED TV ben je bij dit model aan het juiste adres. Met een heldere en kleurrijke beeldkwaliteit worden alle details zichtbaar. De TV geeft een kleurniveau van 100% weer, waardoor alle subtiele tinten duidelijk zichtbaar zijn.

Met het Tizen besturingssysteem krijg je toegang tot de beste apps, beschikbaar bij Smart TV’s

Samsung QE50Q60T

Door het Ultra HD scherm beschikt deze TV over een hoge beeldkwaliteit. Hij produceert een kleurvolume van 100%, zo kan je elk detail zien. Met de stijlvolle afwerking past hij in elk interieur thuis.

Met het Tizen besturingssysteem krijg je toegang tot de beste apps, beschikbaar bij Smart TV’s

Samsung QE43LS03T

Met het Ultra HD scherm krijg je de kleinste details van jouw serie te zien. The frame is een heel populair model door de art mode die de TV ondersteunt, hiermee kan je een schilderij uitkiezen en krijg je geen groot zwart vlak op je muur.

Deze TV is zelfs kantelbaar, dus als je een verticaal filmpje hebt kan je hem een kwartslag draaien en op het volledige scherm afspelen.

Samsung 65Q64T

Het Stijlvolle Ultra HD scherm zorgt ervoor dat hij helemaal opgaat in je interieur en dat jij kan genieten van een hoog beeldkwaliteit. Ook ondersteunt deze TV HDR 10 en krijg je de kleurrijkste te beelden te zien. De TV is makkelijk in gebruik door de Tizen Smartsoftware van Samsung.

Samsung QE55Q90T

Dit QLED model produceert een kleurniveau van 100%. Het hoge kleurniveau in combinatie met de hoge helderheid is elk subtiel detail zichtbaar, zo kan je genieten van een ultieme kijkervaring. Met de stijlvolle afwerking is deze TV helemaal compleet.

Alhoewel de TV een echt totaalpakket is ligt de prijs iets hoger dan gemiddeld, maar is het alsnog volkomen waard.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Goedkope Televisies
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0