Samsung The Sero: De eerste TV die meedraait

25 maart 2021

Je bent op kantoor en wilt voor je belangrijke presentatie, aan klanten, een video laten zien. De video is verticaal gefilmd, hierdoor krijg je een een klein beeld te zien. Dit is heel irritant, want zo kan je het natuurlijk niet goed laten zien.

Samsung heeft een TV ontworpen die mee kan draaien met het filmpje. Samsung The Sero kan een kwartslag draaien en zo kan jij in hoge kwaliteit alles aflaten spelen voor al je presentaties.

The sero

Als je de wens hebt dat je mobiel het formaat van een TV heeft, word je droom nu werkelijkheid. Samsung heeft namelijk een nieuwe TV op de markt gebracht die ook verticaal kan draaien, maak kennis met: Samsung the Sero. 

Dit is de nieuwste technologie van Samsung. De TV kan je verbinden met je telefoon, maar je kan de TV ook verticaal draaien. Zo wordt het hele beeld gebruikt en kan jij alle video’s afspelen, maakt niet uit of ze horizontaal of verticaal staan.

De TV word gezien als ‘De TV voor millenials’. Door de Tap view, maak je met een tik op de rand, al verbinding met je telefoon. The Sero zorgt ervoor dat het gehele scherm word benut en zo kan jij in hoge kwaliteit video’s en muziek afspelen.

In het design van de TV is ook gedacht aan de mobiliteit van de TV. Met twee simpele wieltjes kan je hem overal neerzetten waar je wilt.

Samsung heeft de Smart TV nog slimmer gemaakt.

Samsung the Sero kopen?

Nu je weet wat de Samsung the Sero je allemaal te bieden heeft, wij hebben voor je de beste aanbiedingen op een rijtje gezet:

Samsung innoveert

Samsung televisies komen in veel verschillende soorten en maten. Maar een ding hebben ze met elkaar gemeen: Het zijn televisies van een hoogwaardige kwaliteit.

Zo heeft Samsung televisies vanaf 32 inch tot 8K QLED modellen van 75 inch in het hoge segment. Voor ieder type consument is er dus wel een Samsung televisie op de markt.

Samsung heeft ook al vaker de wereld verrast met hun innovatieve TV’s, zoals al eerder de Samsung the Frame. Een TV die 1 kan worden met het interieur. Honderden schilderijen te bieden heeft om zo geen zwart vlak te creëren op je muur. Nu is Samsung weer terug met een nieuw design die heel de wereld zal veroveren.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Goedkope Televisies
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0