Met welke series op netflix haal je het meeste uit je 4K TV?

26 februari 2021

Je hebt een nieuwe 4k televisie televisie gekocht en bent benieuwd welke film of serie jouw nieuwe tv net zo mooi beeld gaat geven als de natuurvideo’s in de MediaMarkt.

Als eerste zul je een films of serie moeten hebben die beschikbaar is in 4k. Hierbij komt Netflix om de hoek kijken met haar ruime aanbod films en series (in 4k). Vervolgens doe je de zak popcorn in de magnetron, lees je deze blogpost en kies je één van de beste 4k series of films op Netflix uit deze lijst.

Een van de nieuwkomers in deze lijst is Alien Worlds. Bij deze serie krijgen we direct de vibes van de film ‘Avatar’  (die met de blauwe wezens op een andere planeet, die die kale jongen op zijn vliegende Bizon).

Deze serie zit borenvol knap camerawerk van de Wildlife op de aarde, gecombineerd met knap CGI werk van leven op andere planeten.

In een notendop is Alien Worlds als volgt te beschrijven:

Alien Worlds combineert feiten met fictie. Door de harde data van exoplaneten te nemen waar leven mogelijk is, kan er een situatie beschreven worden a.d.h.v. de eigenschappen van dieren op aarde.

Deze kortlopende serie is het zeker waard om te kijken en haalt écht het maximale uit jouw nieuwe 4k TV.

Ares

Voordat ik begin wil ik vertellen dat deze serie niet voor iedereen is. De serie is spannend, eng, verrassend en vermakend. Dit is de soort serie die je in een avond/nacht wilt uitkijken. Het is een expliciete serie met demonische tinten.  Het is een thriller over spijt en angst. Hoe komen de rijke klasse zover waar ze geen schuld meer voelen?

Ares is een geheime vereniging in Amsterdam, die al sinds de gouden eeuw bestaat. Het is geen normale vereniging. Bij Ares geloven ze namelijk dat je niet succesvol kan zijn als je niet in staat bent offers te maken. Onder deze offers vallen liegen tegen dierbaren, stelen en zelfs moord. Ares zorgt ervoor dat al het schuldgevoel dat je normaal krijgt weg wordt gehaald en je deze offers zonder twijfel kan maken.

The Irishman

Vanuit een Thriller gaan we over op pure actie. Deze film kwam begin dit jaar uit in de bioscoop en staat nu ook in 4k op Netflix. In The Irishman spelen de bekende acteurs Robert De Niro, Joe Pesci en Al Pacino, bekend van vele old-time gangster klassiekers.

Ook in deze film staat de mafia weer centraal en dat is in 4k garantie voor een vette avond.

AJ and the Queen | Netflix Official Site

AJ and the Queen

Dit is, tot tegenstelling van Ares , een serie die iedereen kan kijken. Het is een vermakende serie met veel humor maar ook de nodige drama. In de show worden ook veel stereotypes doorbroken. De serie is makkelijk te volgen, maar laat je ook verrassen. 22 van de bekendste Drag Queens hebben ook een kleine rol gekregen in de show. Deze serie is echt bingewatch material.

Ruby Red, gespeeld door Rupaul, is een grote naam in de Dragwereld en staat op het punt haar droom te vervullen. Helaas gebeuren er pijnlijke gebeurtenissen waardoor ze weer op nieuw kan beginnen. Ze moet weer op tour. AJ, die word gespeeld door de 12-jarige Izzy G., gaat stiekem mee op tour. De serie zit vol met zang, dans en humor. De serie is een echte aanrader om te kijken.

Sex Education

Sex education

Een van de beste teen-shows van het jaar. De serie zit vol met humor, drama en verrassingen. Het bespreekt onderwerpen als seks, seksualiteit, liefdesverdriet, schaamte en breekt vele stereotypes hiervan. Veel mensen zullen zich herkennen in de karakters van de show en hun problemen. Dit is een serie die je moet en wilt hebben gezien.

Otis is een 16-jarige jongen die het lastig vind om te dealen met zijn seksualiteit. Hij is er heel verlegen over en schaamt zich ervoor. In tegenstelling tot zijn moeder, die een seks-psychologisch. Ondanks dat hij zich schaamt en er zelf mee worstelt geeft hij nog wel advies aan medestudenten. Het loopt zelf zo uit de hand dat hij de psycholoog van de school word.

Hierdoor ontstaan er vele grappige situaties, maar ze laten ook zien hoe de hoofdkarakters omgaan met problemen waar iedereen mee worstelt. Het geeft je het gevoel dat je niet de enige bent en zorgt ervoor dat hij erover bepaalde onderwerpen kan worden gepraat.

On My Block

On my block

Dit is een van Netflix grootste originals. Het is een comedy-drama serie over over het leven in een buitenwijk van Los Angeles. Het is niet de gemiddelde teen-show, vol met zoetsappige verhaallijnen. Deze serie zit vol drama, rival gangs, vriendschap en diversiteit. Het is een echte aanrader om deze serie te kijken.

Een netflix-Original over 4 vrienden, Cesar, Monsé, Ruby en Jamal,  in Freeridge waarvan de levenslange vriendschap op de proef word gesteld. De wijk word gerund door twee rival gangs. Cesar is het kleine broertje van een van de leiders van de gangs. Hierdoor gebeuren er veel heftige, spannende en ook komische dingen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Goedkope Televisies
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0