Sonos Speakers: Welke Heb jij nodig?

29 maart 2021

Vrijdagavond. Het begin van je weekend. Je gaat lekker koken voor je gezin en om het koken wat leuker te maken doe je een muziekje aan. Je zet je telefoon aan, maar door al het geluid van de pannen en de afzuigkap hoor je bijna niks van de muziek.

Met een Sonos speaker zorg jij ervoor dat je op zulke momenten een gezellig muziek aan kan zetten.

Sonos Speaker 2

Sonos zorgt ervoor dat ze de speakers zo ontwikkelen dat het geluid perfect is. Ze hebben Speakers die draadloos zijn, zoals de Sonos Move en de Sonos Sub of zet er een neer op een vaste plek net als de Sonos One, de Sonos Arc of de Sonos Beam.

Alle speakers van Sonos zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een nieuwe dimensie aan het luisteren van muziek. Een kraakhelder geluid in combinatie met een goede diepe bass.

Sonos Move 2

De Sonos Move

Deze duurzame speaker zorgt ervoor dat je binnen én buiten je favoriete playlist kan afspelen. Met een verrassende diepe bass, een breed geluidsveld past de speaker zich aan de ruimte en kan jij luisteren waar je ook wilt.

De Move beschikt ook over een stembediening en zo kan jij via je stem muziek afspelen, het volgende liedje afspelen of de muziek compleet stoppen. Dus als je lekker in het zwembad ligt hoef jij niet meer je hele telefoon nat te maken, want het kan gemakkelijk via je eigen stem.

Sonos Sub

De Sonos Sub

De Sonos Sub word grotendeels alleen toegevoegd aan andere speakers. De Sub neemt de laagste frequenties over waardoor het geluid van de speakers word verbeterd met een nog voller en gedetailleerd geluid.

Sonos One

De Sonos One

De Sonos One heeft een compact design waardoor het overal wel past. Zo kun je hem plaatsen in de keuken of woonkamer, maar hij is ook vochtbestendig dus hij kan zelfs worden geplaatst in de badkamer.

Ook de Sonos One beschikt over de functie stembediening. Als je hem dus in je badkamer plaatst kan je gemakkelijker muziek luisteren en door naar het volgende nummer.

Sonos One Sl

De Sonos Arc

Met de Sonos Arc voeg je een nieuwe dimensie toe aan het TV kijken. De soundbar versterkt het geluid en zorgt ervoor dat niet alleen je beeld bioscoop kwaliteit heeft, maar ook het geluid.

De Arc kan je gemakkelijk met de Sonos One of de Sonos Move synchroniseren. Zo kan je je eigen surround sound set creëren.

1424682

De Sonos Beam

De Sonos Beam is de voorganger van de Arc, maar doet er zeker niet aan onder. De Beam geeft een echte boost aan je TV-speakers. Door het strakke en compacte design gaat de Beam onder je TV en valt het bijna weg in de kamer.

De Beam is een 3-1 Soundbar. Makkelijke verbinding met je TV, Speelt muziek af en hij beschikt over de functie voice assistent.

1054766
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Goedkope Televisies
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0