Sonos Soundbars: Welke boost jouw TV?

12 juli 2021

Het is zaterdagavond. Je zit met je gezin helemaal klaar om een film te kijken na een lange en uitputtende werkweek. Het beeld is van het hoogste kwaliteit, maar toch heb je niet dat bioscoopgevoel…

Voeg een simpele Sonos soundbar toe aan je TV en zorg ervoor dat je beeld en geluid dezelfde hoge kwaliteit hebben.

Soundbar

Een soundbar zorgt voor een extra dimensie aan het TV kijken. Het geluid word versterkt door speakers van hoge kwaliteit en zo til je de geluidservaring naar een nieuw level.

De Sonos soundbars worden zo ontwikkeld dat ze perfect onder bijna elke TV kunnen. Zo valt de speaker weg in je kamer en neemt het, in tegenstelling tot andere speakers, geen extra ruimte in.

Sonos heeft twee soundbars : Sonos Arc en Sonos Beam. Beide van hoge kwaliteit en beide kunnen worden gesynchroniseerd worden met andere speakers. Veel mensen zullen ook nog de Sonos Play bar en Play base kennen, maar die zijn door de Arc en de Beam vervangen. De Sonos Play bar en Playbase zijn nog wel refurbished verkrijgbaar.

Sonos beam

Sonos Beam

De Sonos Beam is een award-winnende soundbar beschikt over een geluidservaring van zeer hoge kwaliteit. Nu laat is de Sonos geluidkwaliteit altijd van zeer hoge kwaliteit, dus wat maakt de Beam verschillend van de rest.

De Beam is ideaal voor een kleine tot gemiddelde woonkamer. Je kan de Beam aan je TV koppelen via de Wi-Fi en, natuurlijk, via de ouderwetse manier, gewoon via de Ethernet/HDMI koppeling.

Maak gebruik van Google Assistent via de microfoon in de Beam. Hierdoor kan je gemakkelijk gebruik maken van de soundbar met je eigen stem. 

sonos arc

Sonos Arc

De Sonos Arc Soundbar is een verbeterde versie van de Beam. Met zijn 114 cm is de speaker niet alleen groter, maar zorgt het er ook voor dat er een 3D geluidssysteem ontstaat. De speaker is ideaal voor grotere ruimtes.  

Sonos heeft Dolby Atmos aan de Soundbar gevoegd en zo zorgen ze ervoor dat de juiste speakers in worden geschakeld, dus als er een helikopter overvliegt op TV dan zorgt de software ervoor dat de speakers aan de bovenkant worden geactiveerd en zo hoor jij de helikopter ook van bovenaf.

Bij de Beam stoorde mensen zich eraan dat de HDMI kabel er uitstak en zo niet strak tegen de muur aan kan staan. Sonos heeft dat bij de Arc verbeterd en zo kan de soundbar strak tegen de muur en valt gaat hij helemaal op in de omgeving.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Goedkope Televisies
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0