Sonos: Waardoor is het zo populair?

19 februari 2021

Na een lange werkweek eindelijk op de bank, lekker een actiefilm kijken. Explosies, schietpartijen, helikopters die voorbijvliegen. Alles wat in een spannende film hoort, zit erin. Dus daar kan jij niks meer aan verbeteren, toch?

Sonos geeft je de optie om de kwaliteit van het geluid van je TV te optimaliseren. Zo lijkt het net of je zelf word beschoten door Liam Neeson of die krakende deur waar hij doorheen loopt, lijkt net bij je in huis te zijn.

Niet alleen je TV gaat erop vooruit. Sonos heeft vele meerdere speakers, soundbars, sub woofers en audiocomponenten om zo je muziek ook nog een boost te geven. En allemaal via de wifi te bedienen.

Sonos heeft drie hoofdgedachtes waar zij hun producten op baseren: gebruiksgemak, geluidskwaliteit en de levensduur.

Sonos

De Sonos apparaten kan je moeiteloos aansluiten. Steek de stekker in het stopcontact, zet de speaker aan en open de Sonos-app om je speaker toe te voegen. Bestuur alle speakers met de app of maak gebruik van je eigen stem doormiddel van Google assistent. De speakers kunnen ook worden bestuurt rechtstreeks vanuit je favoriete app zoals Spotify.

Met de Sonos-app bedien je alles probleemloos vanuit elke kamer. Door de slimme software zorg je ervoor dat je systeem up-to-date is. De app zorgt ervoor dat jij alle controle hebt over de bediening van het geluid en je kan ook zo je luisterbeleving personaliseren met verschillende functies zoals opgeslagen kamergroepen.

De app geeft je toegang tot:

 • Muziek
 • Radiozenders
 • Podcasts
 • Audioboeken
 • Het volume
 • Speakers synchroniseren
 • Alarmen
Sonos

De hoge kwaliteit van het geluid

Sonos is een door software gedreven audiobedrijf. Ze verbeteren continu de geluidsbeleving en zorgen ervoor dat luisteraars en makers van muziek en films worden verbonden.

Sonos heeft experts van wereldklasse en combineert speciaal aangepaste woofers en tweeters met een zelf ontwikkelende software. Het geluid van een film of van je favoriete artiest moet je huis zo zuiver en eerlijk mogelijk vullen.

In samenwerking met Oscar- en Grammy-winnaars proberen ze ervoor te zorgen dat muziek en films de emotionele intentie behouden die de makers hebben bedoelt.

Sonos

De lange levensduur

De levensduur van een Sonos-product ligt hoger dan bij andere grote merken. Vergelijk het met Apple. Apple brengt om de zoveel tijd een nieuw product uit met nieuwere en verbeterde functies. Hierdoor moet je steeds een nieuwere versie aanschaffen. Sonos zorgt ervoor dat een 10 jaar oude speaker nog steeds bijna alle functies heeft die de nieuwste Sonos speaker ook heeft. De levensduur van een gemiddelde Sonos speaker is 7 jaar.

Doordat ze de software in de app update krijg jij dus, ook met je oudere speakers, toegang tot verbeterde functies. Zelfs een speaker zonder microfoon, waar je dus geen gebruik van Google assistent of Alexa kan maken, zorgt Sonos voor een alternatief. De Echo Dot zorgt ervoor dat ook jij gebruik kan maken van stembediening.

Is het je geld waard?

Als je op google zoekt naar reviews over Sonos zullen deze niet hoog zijn. De producten zijn wel van hele hoge kwaliteit, maar vele klanten van Sonos vinden de aanschaf van een speaker veel te hoog. Maar eigenlijk is het tegendeel waar, zoals hierboven al beschreven staat gaat een Sonos speaker vele male langer mee.

Sonos zorgt ervoor dat je speaker vanaf de dag van aankoop alleen maar slimmer en slimmer word over de jaren heen. Doordat de software ervoor zorgt dat je geluidinstallatie up-to-date blijft is het uiteindelijk een best goedkope aanschaf en het geld volledig waard.

2 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Goedenavond,

  In uw artikel over Sonos van 21-02-2021 schrijft u het volgende:

  Quote
  De levensduur van een Sonos-product ligt hoger dan bij andere grote merken. Vergelijk het met Apple. Apple brengt om de zoveel tijd een nieuw product uit met nieuwere en verbeterde functies. Hierdoor moet je steeds een nieuwere versie aanschaffen. Sonos zorgt ervoor dat een 10 jaar oude speaker nog steeds bijna alle functies heeft die de nieuwste Sonos speaker ook heeft. De levensduur van een gemiddelde Sonos speaker is 7 jaar.
  Un-quote

  Kunt u mij de de bron opgeven waar vermeld staat wat de levensduur is van een Sonos speaker? Staat dit op de Site van Sonos zelf? of ergens anders.

  Hoor graag.

  Alvast bedankt.

  Mvgr,
  Jurgen

Laat een reactie achter

Goedkope Televisies
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0