Welke televisie is geschikt voor de camping of caravan?

4 juni 2021

Je hebt eindelijk een weekje vrij en gaat gezellig weg met de caravan, maar je favoriete club heeft een belangrijke wedstrijd, die kan je uiteraard niet missen. 

Start eens met kijken naar een tv met 12 volt aansluiting te kijken. De meeste caravans, auto’s, vrachtwagens of boten beschikken over deze aansluiting en zo hoef jij nooit meer een wedstrijd te missen.

Veel kampeerders kiezen tegenwoordig voor een televisie wanneer ze geen tablet tot hun beschikking hebben. De meeste van deze tv’s zijn klein waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn en beschikking vaak over een interne media speler. 

De TV geeft je de mogelijkheid om media zoals films of foto’s af te spelen vanaf een USB stick of harde schijf. Dit kan handig zijn als je geen internetverbinding bij de hand hebt.

camper tv

Dit zijn de meest gebruikte manieren om TV te kijken op een camping

  1. Kabel televisie
  2. KPN Digitenne
  3. Satelliet TV
  4. TV app (Incl. VPN)
camper tv

Beste camping tv's

Nu je weet wat voor TV jij het best kan aanschaffen voor in je camper of caravan, hebben de beste TV’s voor jou op een rijtje gezet.

Salora 24LED1600

Een simpele TV die je alles bied wat je nodig hebt. Met zijn hoogte van 37 centimeter, breedte van 56 centimeter en een 12V aansluiting, past deze TV gemakkelijk in elke caravan of boot

Salora 22FMS5904

Met zijn 22 inch is het een compacte TV en kan je hem makkelijk kwijt. Hij heeft een geïntrigeerde mediaspeler en zo kan je via een USB films, foto’s en video’s bekijken. Ook beschikt de TV over een VGA ingang en kan je hem makkelijk aan je laptop aansluiten.

Philips 24PFS5525

De hoge kwaliteit van Philips zit allemaal in deze kleine TV. Bekijk al je films, series en video’s in Full HD. Ook deze TV beschikt over een USB ingang waardoor je gemakkelijk alles kan afspelen.

1 Reactie
  1. […] goede oplossing voor je tv. Dan is een kleine tv ideaal voor jou. De tv is compact en kan daardoor gemakkelijk in je kamper of caravan geplaatst […]

Laat een reactie achter

Goedkope Televisies
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0