De beste Philips TV’s 2024

22 september 2022

Je bent op zoek naar een hoge kwaliteit TV, maar wilt niet al te veel geld uitgeven. Tijdens het zoeken kom je er achter dat vele TV’s met een beetje kwaliteit wat geld kosten. Samsung en LG zijn grote concurrenten maar wel een stuk duurder. Daarom is Philips de perfecte TV als je opzoek bent naar een betaalbare TV met hoge kwaliteit. 

Philips TV’s zorgen voor een hoge kwaliteit aan beeld en geluid, voor een gepaste prijs. Hierdoor is een Philips TV vrijwel altijd je geld waard. Daarnaast bevatten sommige TV’s van Philips Ambilight waardoor de kijkervaring nog beter word.

SMart

Philips is al lange tijd een grote naam in de TV-wereld. De hoge kwaliteit van het beeld en geluid zorgt ervoor dat ze heel populair zijn, maar met een redelijke prijs. De formaten variëren van 22 inch (56 cm) tot 75 inch (191 cm). Het formaat dat jij nodig hebt word bepaald door de kijkafstand die je kamer bied.

Philips maakt gebruik van een eigen index, de PPI (Picture Performance Index). Hiermee kunnen ze bepalen welk getal aan de beeldkwaliteit te hangen. Hoe hoger het getal, hoe beter, maar uit een onderzoek van de consumentenbond is gebleken dat een hogere PPI, niet per se een beter beeldkwaliteit betekent.

Vele merken maken gebruik van zo’n index, maar ze zijn vaak door zichzelf ontworpen. Dus je kan ze niet echt met elkaar vergelijken. Je kan het wel gebruiken als je TV’s van hetzelfde merk wilt vergelijken.

Philips beschikt ook over LED TV’s en OLED TV’s. De diepere zwarttinten zorgt ervoor dat de kleuren mooier uitkomen en voor een mooi diep contrast. Daar staat ook wel weer een hogere prijs tegenover.

Philips Tv’s maken, net als Sony Tv’s, gebruik van Android TV. Hierdoor worden alle smartfuncties ondersteunt en zorgt het ervoor dat je de beste apps kan gebruiken. 

Philips TV

Ambilight

Philips TV’s staan bekent om een unieke toevoeging. Ambilight. De Televisies die beschikken over Ambilight stralen licht uit aan de zijkanten. Dat licht komt overeen met de kleuren op het scherm. Philips heeft dit toegevoegd om ervoor te zorgen dat ook rondom de TV er actie plaatst vind en zo krijg je een beter kijkervaring.

Philips TV

Top 5 beste philips tv's

Nu je weet wat een Philips TV je allemaal te bieden heeft, hebben wij de beste aanbieding hieronder voor je op een rijtje gezet.

Philips The One (50PUS7304) - Ambilight

Dit model van Philips is een van de betere TV’s van Philips van het moment. De TV komt niet alleen in het mooie design, maar ook ondersteunt het UHD, Dolby Vision en HDR 10+ beelden. Om dit totaalpakket af te maken heeft Philips een haarscherp beeldkwaliteit met levensechte kleuren er aan toegevoegd.

Philips 55OLED903

Deze Philips TV is een van de beste Philips 4K Televisies op de markt. Hoogwaardige beeld- en geluidprestaties verpakt in een design dat slank is vormgegeven. Dit dunne scherm zorgt er met de OLED technologie voor dat alle pixels individueel worden opgelicht.

Philips 50PUS7505

Met een druk op de knop heb je toegang tot alle online entertainment die je bedenkt. Dit model zorgt ervoor dat elke bron die je afspeelt, af word gespeeld in 4K. Ten alle tijden kan je dus van een hoog beeldkwaliteit genieten. Het mooiste is nog dat Philips de TV aanbied voor een schappelijke prijs.

Philips 55OLED805

Dit Philips model is een van de betere modellen van dit jaar. Het beeld van geweldige Ultra HD, zorgt ervoor dat elke pixel individueel op word gelicht. Met de diepe zwarttinten krijg je de meest realistische beelden van jou series te zien. Ook beschikt deze TV over Ambilight waardoor de kijkervaring nog beter word.

Philips 65PUS7803

Op zoek naar een groot scherm, zodat je geen enkel detail mist? Dan is dit model van Philips precies wat je nodig hebt. Met het 4K HDR beeldscherm krijg je haarscherp beeld en om het completer te maken heeft de TV een breed kleurbereik, zo word je bijna de TV ingezogen, als je jou favoriete film of serie aan het bekijken bent.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Goedkope Televisies
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0