Review: De Sonos Beam

7 juli 2021

Je hebt een nieuwe TV gekocht. De hoogste kwaliteit, maar het mist iets. Het scherm is een echte ervaring maar het geluid? Dat valt tegen. Daarom heb jij een soundbar nodig, maar welke is het best? Waar jij naar opzoek bent is de Sonos Beam.

Sonos Beam

De Sonos Beam is een van de soundbars van het grote merk Sonos. Wij hebben voor jou de voor- en nadelen op een rijtje gezet, zo kan jij gemakkelijk zien of de Sonos Beam bij jou past. 

Voordelen

Nadelen

Wat heeft de Sonos Beam te bieden

Door de 5 speakers, in het compacte design, zorgt de Beam niet alleen voor een boost aan je TV speakers, maar is het ook nog gemakkelijk om het te laten opgaan in de kamer. Sonos heeft hem uitgebracht in 2 kleuren, wit en zwart, hierdoor kan je hem mee laten doen in jouw interieur.

De Beam is een 3 in 1 Soundbar. Verbind met je TV, speel muziek af en maak gebruik van de voice assistant.  Hierdoor onderscheid hij zich bij de andere soundbars.

sonos beam

De binnenkant van de Sonos Beam

In de Sonos Beam zitten in totaal 5 versterkers, waaronder 4 full-range woofers en 1 tweeter. Ook heeft Sonos er 3 radiotors aan toegevoegd om zo het de bass te optimaliseren uit het slanke design.

De woofers zorgen ervoor dat de lagere frequenties, zoals de bass, van jouw muziek optimaal uitkomen. De tweeter zorgt er weer voor dat de hogere frequenties, zoals de zang, mooi naar voren komen. Deze elementen in combinatie met de 3 radiotors zorgen ervoor dat alle beats, instrumenten en zang samenkomen tot een geheel.

Sonos beam

Gemakkelijke verbinding met je TV

Hij geeft een echte boost aan jouw TV speakers en zorgt er zo voor dat je een bioscoop ervaring thuis krijgt. De Beam verbind je gemakkelijk met een HDMI e-ARC connectie. De kabel krijg je bij de speaker, dus je hoeft niet nog een extra kabel erbij te kopen.

Sonos Beam

Gemakkelijke verbinding met je telefoon

Sonos heeft er ook nog functies van een Draadloze speaker er aan toegevoegd. Zo kan jij met je telefoon je favoriete playlist afspelen via de Sonos app of een van de andere 60 apps die Sonos ondersteunt.   

Wireless Sonos Beam

Besturing met je eigen stem

Boven op de andere functies heeft Sonos er ook nog een Voice assistent er aan toegevoegd. Zo kan je gebruik maken van Google Assistent en Alexa.

Voor wat slechthorende mensen heeft Sonos zelfs een Speech enhancement er aan toegevoegd. Hierdoor worden stemmen luider gemaakt en hoef je je buren niet meer lastig te vallen met het harde geluid van je TV.

Sonos Beam aanbieding

Nu je weet wat de Sonos Beam je allemaal te bieden heeft, hebben wij voor jouw de beste aanbiedingen op een rijtje gezet:

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: SONOS Beam Wit - €370,00
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Goedkope Televisies
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0