Review: De Sonos Roam 2021

3 juni 2021

Sonos is hét merk voor hoge kwaliteit audio. Ben jij een Sonos bezitter? dan heb je binnen waarschijnlijk een Sonos Arc of Beam en twee Sonos play one’s. Wil je echter buiten genieten van muziek via Sonos dan kon dat voorheen lastig. 

20 april kwam daar verandering in want op die datum bracht Sonos de eerste draagbare speakers uit binnen het arsenaal: De Sonos Roam en de Sonos Move. Met de grootte van een waterfles kan je de Sonos Roam overal makkelijk mee naar toe nemen en kan jij dus overal genieten van de hoge kwaliteit audio, die Sonos altijd biedt.

Sonos Roam

De nieuwste Sonos speaker, de Sonos Roam, is tot nu toe de kleinste speaker van het grote audio merk en wij hebben alle voor- en nadelen op een rijtje gezet, zo kan jij snel zien of deze speaker is wat jij nodig hebt. 

Voordelen

Nadelen

Wat heeft de Sonos Roam jou te bieden

De Sonos Roam is de tweede draadloze speaker van Sonos. Sonos had natuurlijk al de Sonos Move in het leven geroepen, maar deze speaker is vaak toch net té groot om gemakkelijk mee te nemen als je bijvoorbeeld naar het strand gaat. Daarom introduceert Sonos op 20 april, de Sonos Roam.

Het is de kleinste en goedkoopste speaker van Sonos tot nu toe. Sonos zegt zelf dat de grootte van de Roam vergelijkbaar is met een waterfles, ook al is de speaker een stuk kleiner dan we gewend zijn van Sonos, het geluid is nog steeds van het hoogste kwaliteit.

Ook beschikt de Sonos Roam over de Voice control functie en is de speaker water- en zandbestendig. Met het compacte en lichte design is deze Sonos speaker een van de beste kleine speakers op de markt.

Sonos Roam

De binnenkant van de Sonos Roam

In de speaker zelf zit 1 midwoofer en 1 tweeter. Deze elementen zorgen ervoor dat het geluid van hoge kwaliteit is en dat de hoge en de lage frequenties van jouw favoriete liedjes prachtige samenkomen.

De midwoofer zorgt voor de lage frequenties, zoals de bass, en de tweeter voor de hoge frequenties, zoals de zang. Deze samenstelling zorgt ervoor dat alle beats, instrumenten en zang van een liedje samenkomen tot een geheel.

Sonos Roam

De nieuwste functie van de nieuwste Sonos speaker

Sonos heeft een paar nieuwe functies toegevoegd aan de Sonos Roam. Een daarvan is de Sound Swap functie, hiermee kan je gemakkelijk het geluid naar de dichtstbijzijnde Sonos speaker sturen.

Als je van binnen naar buiten gaat, kan je met 1 druk op de knop het geluid overschakelen naar een van de grotere Sonos speakers bij jou in huis.

Ook kan je de Speaker verbinden met je Sonos set binnen, zo breid je je surround sound set weer een stukje uit. Als je 2 Sonos Roams hebt kan je ze ook naar elkaar verbinden en zo kan je ook buiten een grotere audio set creëren.

De Sonos Roam wordt opgeladen met een bijkomende USB-kabel, maar Sonos biedt ook nog een andere optie. Een magnetische oplader waar je de Roam makkelijk in kan klikken. Deze is wel alleen los verkrijgbaar en komt dus niet mee in de verpakking van de Roam.

De beste aanbiedingen van de Sonos Roam

Je kunt nu al de Sonos Roam pre-orderen bij vele grote bedrijven als Mediamarkt en Coolblue. Wij hebben de beste aanbiedingen voor jou op een rijtje gezet. 

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Sonos Roam - Zwart - €179,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Sonos Roam - Zwart
Laatste updates:
 • €179,00 - 6 juli 2021
 • €189,00 - 3 juli 2021
 • €188,99 - 3 juli 2021
 • €181,63 - 3 juli 2021
 • €189,00 - 3 juli 2021
 • €181,63 - 1 juli 2021
 • €179,00 - 17 mei 2021
 • €189,00 - 7 mei 2021
Sinds: 22 maart 2021
 • Hoogste prijs: €189,00 - 4 mei 2021
 • Laagste prijs: €179,00 - 22 maart 2021
2 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Ik twijfel tussen de Sonos Roam & de Sonos Move. Ik denk dat de Move net wat lekkerder klinkt, maar je betaald dan ook wel 2x zoveel..

  • Hi Fred,

   De Move klinkt inderdaad net wat lekkerder en heeft zo ook meer bass.
   Hij is wel iets zwaarder om mee te nemen. Het is dus echt afhankelijk van je budget en de situatie.

Laat een reactie achter

Goedkope Televisies
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0