Tips om je TV scherm schoon te maken

25 maart 2021

Iedereen heeft er wel eens last van, je zit rustig TV te kijken en in een keer valt het op. Er ligt een hele laag stof op je TV, maar hoe kan je dit nou het beste schoonmaken, zonder dat je beschadiging aan je TV brengt.

Wij leggen in een paar simpele stappen uit hoe jij het beste je TV kan schoonmaken.

  • Microvezel doekje 
  • Een kleine beetje water
stoffige tv

De schoonmaakmiddelen die wij je aanraden

Het schoonmaken van je TV moet je uiteraard voorzichtig doen, er mag natuurlijk geen water in aanraking komen met alle techniek.

Voor het schoonmaken van een TV heb je vele verschillende sprays, doekjes en gels, maar een van de makkelijkste schoonmaak manieren om je TV een goed op te frisse is dan toch met alleen een iets vochtig microvezel doekje.

Het doekje houdt gemakkelijk stof en viezigheid vast, dus zo hoef je niet te klungelen met sprays of gels. Met het gebruik van gels en dergelijk kan je er natuurlijk voor zorgen dat de technologie van je TV in aanraking komt met vocht, zo kan je je TV verpesten en met alleen zon doekje is dat risico al een stuk lager.

doekje stof afdoen tv

Hoe maak je je TV schoon?

  • Het eerste wat je moet doen is je TV uitzetten en hem laten afkoelen.
  • Daarna maak je het microvezel doekje een klein beetje nat, wring hem goed uit want er mag geen water tussen de randen van de TV komen.
  • Nu kun je al het stof en de vingerafdrukken gemakkelijk verwijderen van je TV.
  • Duw niet te hard op het scherm, zo zou je de pixels kunnen aantasten en dat is niet nodig, omdat het laagje stof er altijd los op ligt.
Na al deze stappen, heb jij weer een schone en mooie TV in je huiskamer staan, waar jij en je helemaal familie van kunnen genieten.
Philips TV
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Goedkope Televisies
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0