De beste goedkope Smart TV’s van 2024

22 september 2022

Je hebt een lange dag achter de rug op je werk of misschien heb je veel moeten leren voor een examen, dan heb je natuurlijk ook een goed ontspanningsmoment nodig. Een smart TV is daarbij super handig, want je kan hem natuurlijk gebruiken voor TV kijken, maar ook al je favoriete Netflix series kan jij op een groot scherm zien.

Daar moet je natuurlijk wel geld voor betalen, maar het hoeft helemaal niet zoveel te zijn als dat je denkt. Wij hebben de beste en goedkoopste smart Tv’s voor jou op een rijtje gezet.

Goedkope Smart Tv

Een Smart TV is het nieuwe fenomeen van de laatste jaren. Bijna alle TV’s die je in 2021 bekijkt of koopt zijn al smart, maar door de smartsoftware ook een stukje duurder dan een los beeldscherm.

Een smart TV geeft je de toegang tot het ‘normale’ TV kijken, maar ook tot vele apps die je normaal op je laptop of telefoon gebruikt. De beste apps voor een smart TV zijn al vaak gedownload, maar je kan ze ook nog zelf toevoegen.

Nu kan je dus Netflix op een groot scherm kijken en hoef je niet meer op je kleine laptop scherm je favoriete serie te volgen.

Goedkope Smart Tv

Beste Smart TV voor jouw

De prijzen van een smart TV kunnen uitlopen van een paar honderd euro tot een paar duizend euro. Het systeem is bij alle TV’s bijna hetzelfde, maar het grootste verschil zit in de kijkervaring en de grootte van het scherm.

Het beeld en de audio zullen bij duurdere TV’s wel hoger liggen dan bij goedkopere. Als je een kleiner budget hebt om een smart TV aan te schaffen, dan krijg je vaak kleinere schermen en kan je ook het best kijken in de categorie kleine TV’s.

Je kan nog ook altijd kijken voor een Chromecast. Hiermee kan je je TV scherm smart maken

Goedkope Msart Tv

De meest goedkope smart tv's van het moment

Wij zorgen er voor dat jij de meest goedkope prijs krijgt voor je nieuwe smart TV. We vergelijken de beste prijzen van Mediamarkt, Coolblue en nog vele andere grote televisiewinkels. 

Zo hebben we de onderstaande top 5 gemaakt van smart tv’s onder de €300.

1. HITACHI 24HE2100

Deze Hitachi Smart Tv is de goedkoopste van het rijtje. Met 24 inch is de Smart TV een compacte TV en handig voor een kleinere kamer. Ook is hij laag in zijn energieverbruik en heeft het een A+ label gekregen.

2. Salora 24HMS5904

Salora staat bekend om haar goedkopere (smart) televisies. Het bevat haar eigen smart platform waardoor je wat minder apps tot je beschikking hebt dan andere platforms. Maar voor haar goedkope prijs heb je een goedkope smart tv van 24 inch met een handige 12v aansluiting. Het heeft een HD ready LED-LCD scherm.

3. PHILIPS 24PFS6805/12

Met deze Philips TV haal je een gebruiksvriendelijke smart-tv met scherp beeld in huis. De TV beschikt over een compact Led-scherm van 24 inch. Met deze TV kan je makkelijk gebruik maken van al je favoriete apps.

4. Toshiba 32 inch

Deze goedkope Toshiba smart TV heeft een beelddiagonaal van 32 inch en is uitgerust met het android smart platform. De beeldverversing van deze TV bedraagt 50 Hz en het schermtype is een HD-Ready LED-LCD scherm.

5. LG 32LK6200PLA

De 32LK6200PLA van LG is een compacte led-tv met Full HD-beeldkwaliteit. Deze TV is uitgerust met HDR-ondersteuning en heeft daardoor een hoog beeldkwaliteit met hoog contrast, details worden scherp uitgelicht en je krijgt vollere kleuren op je scherm. Hierdoor ga je elke detail kunnen zien van de nieuwste films en series.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Goedkope Televisies
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0