Review: de Sonos Arc 2021

2 juni 2021

Welk onderdeel is belangrijk in het creëren van een bioscoopervaring thuis? Een bioscoop waardige (surround) Geluidservaring. Een perfect keus hiervoor is een soundbar in combinatie met een subwoofer. De Sonos Arc is de nieuwste soundbar van Sonos met een volle surround sound.

In deze review van de Sonos Arc lopen we door de voordelen, nadelen, de speakers, functies heen. Ten slottelichten we ook de beste prijs uit en eventuele Sonos Arc aanbedingen.

9Expert Score
Allesomvattende Premium soundbar

De Sonos Arc is de nieuwste premium soundbar uit de Sonos familie (midden 2020 uitgebracht) en staat garant voor een prachtige surround ervaring. (Zelfs zonder extra speakers). De Sonos Arc is een mooie, allesomvattende toevoeging in de surround setup van Sonos gebruikers.

Pluspunten
  • Volledige meeslepende ervaring
  • Dolby Atmos, TrueHD en Dolby Digital Plus
  • Design van de Arc
  • Geweldige surround sound
Verbeterpunten
  • Geen BlueTooth ondersteuning
  • Past niet in elke kamer
  • TruePlay tuning alleen voor iOS

Wil jij de Sonos Arc soundbar zo goedkoop mogelijk kopen? Dan hebben wij de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Sonos Arc - Soundbar - Wit - €949,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Sonos Arc - Soundbar - Wit
Laatste updates:
  • €949,00 - 14 september 2021
  • €899,00 - 1 september 2021
  • €895,00 - 30 augustus 2021
  • €899,00 - 27 augustus 2021
  • €895,00 - 26 augustus 2021
  • €899,00 - 8 juli 2021
  • €800,11 - 7 juli 2021
  • €800,11 - 7 juli 2021
Sinds: 2 juni 2021
  • Hoogste prijs: €949,00 - 14 september 2021
  • Laagste prijs: €800,11 - 7 juli 2021
Sonos

Wat heeft de Sonos Arc te bieden

Met de 11 speakers, in het mooie 270 graden rond design, zorgt het voor een nieuwe beleving van geluid. Net als de Sonos Beam, biedt Sonos de Arc in het wit en het zwart aan. Hierdoor kan je het aanpassen op jouw interieur.

Sonos heeft er voor gezorgd dat ook deze soundbar beschikt over meerdere functies. Verbind met je TV,  speel muziek af en maak gebruik van je eigen stem met de voice assistant.   

sonos arc

De Sonos Arc uit elkaar gehaald

In totaal bevinden zich 11 speakers en 4 microfoons in de Sonos Arc. 8 daarvan zijn midwoofers en 3 daarvan zijn tweeters. De midwoofers zorgen voor de lage frequenties, zoals de bass, en de tweeters zorgen weer voor de hogere frequenties, zoals de zang. Door de samenstelling van deze speakers komen alle beats, instrumenten en zang prachtig samen.

Sonos heeft de speakers aan de zijkant en bovenop de soundbar geplaats, zo zorgt het ervoor dat het 3D audio-effect meer realistisch word.

Wil je het ervaring van de surroundset vergroten? Bekijk dan eens de Sonos Sub.

Gemakkelijke verbinding met je TV

Net als de Sonos Beam geeft de Sonos Arc een boost aan jouw TV speakers en zorgt het voor het totaal plaatje. Ook beschikt het over de gemakkelijke verbinding tussen de TV en de soundbar. De aansluiting van de Arc is nu zo gemaakt dat de soundbar strak tegen de muur kan staan, in plaats van dat de HDMI kabel eruit steekt.

Ook bij de Arc zit de HDMI e-ARC kabel erbij, zodat jezelf gemakkelijk je TV kan koppelen.

Wireless Sonos Beam

Gemakkelijke verbinding met je telefoon

De Sonos Arc is een echt totaal plaatje. Vooral doordat het ook als een draadloze speaker functioneert. Zo kan je de speaker verbinden met Wifi en via je telefoon je favoriete playlist afspelen.

Besturing met je eigen stem

De voice assistent van de Sonos Arc is door Sonos naar een nieuw level getild. In de Arc bevinden zich 4 geavanceerde microfoons die jouw stem kunnen opvangen. Zo heb je nooit het probleem dat de speaker je stem niet goed hoort. Je kan ook de microfoon uitschakelen.

Ook zit er op de Arc een Speech enhancement dat zorgt ervoor dat stemmen luider worden gemaakt en je zo de stemmen beter hoort.  

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Goedkope Televisies
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0