Beste 4k Ultra HD tv’s

8 februari 2021

 Het TV-kijken is een dagelijkse bezigheid bij veel mensen. Vaak na een lange dag even rustig op de bank naar RTL 4 kijken, maar toch kijkt het niet lekker. Het beeld is niet echt heel scherp en de kleuren komen niet mooi uit. Dat is zonde want op zo’n moment wil je toch dat alles haarscherp is?

Met een 4K Ultra HD tv word het televisie kijken naar een nieuw niveau getild. Elk detail kan jij volgen door de haarscherpe kwaliteit van het beeldscherm. Ook heb je geen last meer van vervaagde of onduidelijke kleuren, want het 4K beeldscherm zorgt ervoor dat de kleuren juist diep en vol worden.

Wij hebben voor jou de beste aanbiedingen uitgezocht en zo kan jij genieten van een haarscherpbeeld voor een goede prijs.

4k televisie

Een 4k Ultra HD tv is een televisie waarbij het scherm 4 keer zoveel pixels heeft dan een full HD tv. Het is wellicht een wat verwarrende naam maar een 4K tv en een ultra hd tv zijn hetzelfde. Omdat het scherm meer pixels heeft dan een full-hd scherm is het beeld een stuk scherper en duidelijker. Dit geeft het wow-effect van een beeld.

Steeds meer streams, films & series zijn beschikbaar in 4k. Denk hierbij aan Netflix of YouTube. Zo kan jij dus het beste halen uit je Netflix series in hoge kwaliteit bekijken.

De nieuwste gaming consoles zoals de Xbox & PlayStation ondersteunen ook 4k gameplay. Met een 4k televisie haal je dus ook het maximale uit deze consoles. Echter zijn er ook speciale gaming tv’s op de markt.

4k televisie

4K TV aanbieding

Wil jij een 4K televisie kopen? Hieronder hebben wij de beste aanbiedingen op een rijtje gezet:

Samsung Q95T QLED TV

Deze Samsung TV is bijna op alle vlakken een stap verder dan de rest. Met haarscherpe details in zelf de donkerste scénes, krijg je het beeld dat je verdient.

De OST (Object Sound Tracking) technologie zorgt ervoor dat ook het geluid zo goed mogelijk is. Het geluid krijgt meer diepte en je hoort de geluiden bewegen door je kamer. Net als bij vele TV’s is het geluid niet op hetzelfde niveau als het beeld. Daarom raden we aan een Sonos Soundbar aan te schaffen, zo krijg je de bioscoopervaring die je wilt.

Sony Bravia A8 OLED

Hoewel er een OLED-scherm gebruikt is, ervaar je geen problemen als er overgangen zijn van kleurrijke en donkere scenes. De scherpte van 4K-beelden zorgt ervoor dat je fantastische beelden krijgt.

Een algemeen probleem met OLED dat hier wel aanwezig is, is de beperkte helderheid. In een felle ruimte zal je bijvoorbeeld minder goed kunnen zien wat er op beeld gebeurt. Als je je TV dus bij een raam hebt staan kan je veel last hebben van de zon.

LG CX OLED Series

Deze LG OLED TV heeft een betoverende beeldkwaliteit en door het de juiste technologie er aan toe te voegen overtreft hij zijn voorgangers. Met een slank ontwerp van het scherm, zijn er ook meerdere maten verkrijgbaar en kan jij het perfecte formaat van de TV aanschaffen voor de juiste kijkafstand bij jou thuis.

De TV ondersteunt Dolby Vision en Dolby Atmos en heeft daardoor ook een krachtig ingebouwd audiosysteem. Met zeer lage input lag is deze TV ook geschikt als ultieme Gaming TV.

Samsung Q70T QLED TV

Natuurlijk beschikt deze TV ook over razend scherpe en rijke beelden waar je van kan genieten. voor iedereen die geen duizenden euro’s uit wilt geven aan een peperdure TV is dit een van de beste oplossingen.

Deze TV is ook als gaming TV geschikt, door de lage input lag en de 4K 120fps HDMI ondersteuning komen de PS5 volledig tot zijn recht.

LG GX Gallery Series OLED

Dit model van LG is een home cinema droom die werkelijkheid word. Een prachtig plat scherm met de nieuwste specificaties en standaarden, de beste audio ondersteuningen en vele andere features zoals google assistent en Alexa.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Goedkope Televisies
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0