Beste TV’s voor sport

7 juli 2021

Zondagmiddag en Max Verstappen begint in de Poll-positie of de Champions League finale waar jouw favoriete club in straalt. Daar wil je natuurlijk elk klein detail van te zien krijgen.

Hiervoor heb je natuurlijk de juiste TV nodig met het juiste formaat, hoge resolutie en de juiste audio. Wij hebben voor jou de beste TV’s voor sport op een rijtje gezet, zodat het gemakkelijker wordt voor jou de juiste TV aan te schaffen.

sport tv

Een hoge verversingsnelheid is belangrijk om elke actie vloeiend in beeld te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een schijnbeweging van een bokser of een sliding van een voetballer.

Als je veel sport kijkt raden we aan een TV minimaal 100 Hz aan te schaffen. Dit houdt in dar er 100 frames per seconde wordt afgespeeld en hierdoor komt elke actie vloeiend in beeld.

hz

Een brede kijkhoek om met je vrienden te kijken

De kijkhoek van een TV houdt in hoever je aan de zijkant kan zitten voordat je niks meer kan zien. Als je dus vaak met meerdere mensen kijkt is een grote kijkhoek handig, zo kunnen meerdere mensen optimaal meegenieten.

Soms kan je je kijkhoek ook veranderen met een muurbeugel, hiermee hang je hem op en kan je hem gemakkelijk draaien en kantelen. Zo kan je de TV dus makkelijk aanpassen aan de situatie.

sport tv foto 1

Het juiste formaat voor bij jouw in huis

Op een groot scherm zie je natuurlijk elk detail, maar dit houdt niet in dat hoe groter de TV, hoe beter de kijkervaring. De grote van je TV hangt af van je kijkafstand.

Als je te dicht op de TV zit kan het zijn dat je het overzicht verliest en zo toch dingen mist, maar een te kleine TV is natuurlijk ook niet goed, zo kan je ook minder goed details zien.

De beeldkwaliteit van jou wedstrijd

Als je favoriete club speelt wil je natuurlijk elke druppelzweet en gezichtsuitdrukkingen te zien krijgen. Daarom raden we aan een 4K TV aan te schaffen en als je de ruimte hebt zou een 8K TV ook een optie kunnen zijn.

Aanbiedingen op de beste TV's voor sport

Nu je weet waar je op moet letten bij het aanschaffen van je TV, hebben wij hieronder de beste deals voor jou op een rijtje gezet.

LG OLED65CX6LA

Met deze LG OLED TV kan jij je sportwedstrijden zo vloeiend en realistisch mogelijk bekijken. Met de a9 Gen3 processor krijg je de scherpste, kleurrijkste en vloeiendste beelden beschikbaar. In combinatie met het 4K scherm kun jij ultiem genieten van je favoriete club op TV. 

Sony KD-55XH9505

Met deze Sony TV bekijk je de beste sportwedstrijden in bioscoopkwaliteit. Met de brede kijkhoek geniet je met al je vrienden van een vloeiend beeld met natuurgetrouwe kleurweergave en natuurlijk in 4K kwaliteit. 

Sony KD-55A8

Met deze Sony word alles in prachtige contrasten en kleurweergave afgespeeld. Daarboven op komt ook een brede kijkhoek, zo kan jij met al je vrienden genieten van de wedstrijd van het jaar. 

Samsung QLED 8K 65Q950TS (2020)

Deze TV is een stukje duurder, maar beschikt wel over de hoogste resolutie beschikbaar op de markt. Met de 100 hertz beeldverversing word elke actie vloeiend en scherp weergeven, In combinatie met het 8K scherm krijg jij een van de ultieme kijkervaring, gewoon bij jou thuis. 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Goedkope Televisies
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0