Top 5 beste soundbars van 2024

22 september 2022

Wanneer je je nieuwe TV eindelijk hebt geïnstalleerd wil je er natuurlijk gelijk gebruik van maken, maar er is iets wat niet helemaal in de smaak valt. Het geluid van de TV zelf valt een beetje tegen. Dit gebeurt vaak, omdat TV producenten zich vooral focussen op de kwaliteit van het beeldscherm.

Daarom heb je een soundbar nodig, want als je een scherm hebt van hoge kwaliteit moet het geluid daar wel aan evenaren. In dit artikel lichten wij de beste soundbars voor je uit, zo weet jij dat je de juiste kwaliteit in huis haalt.

soundbar

Een soundbar is simpel gezegd een speaker die het geluid van je TV versterkt, maar een soundbar kan je niet vergelijken met een simpele box. Een soundbar bestaat namelijk uit 2 of meerdere speakers. Deze verschillende speakers worden aangestuurd om het effect van losse-, midden- en achterspeakers na te bootsen. Hierdoor ontstaat een soort surround-sound effect.

In vele nieuwe, platte tv’s is het geluid niet van hele hoge kwaliteit en dat is natuurlijk jammer. Dit komt doordat er ook geen plek is in de TV om de juiste speakers te plaatsen. Het word wel steeds beter, alleen is het vaak nog niet op het hoge niveau als dat van het beeldscherm.

De beste Soundbars aanbiedingen

Nu je weet hoe je het geluid van je TV kan upgrade met een soundbar, lichten wij hieronder de beste soundbars voor je uit.

Sonos Beam soundbar

Sonos Beam soundbar

Sonos is een van de grootste en beste audio merken in de wereld, hierdoor heeft de Beam zeker zijn plek in deze lijst verdiend. Hij heeft een compact formaat en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit, zo past hij in elk interieur.

De Beam is een hoog kwaliteit soundbar en zal ervoor zorgen dat je een complete bioscoopervaring krijgt ook is hij makkelijk te bedienen via je telefoon én via je stem.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Sonos Beam Wit - €449,00
JBL Bar 5.1 Surround

JBL Bar 5.1 Soundbar

Voor het ultieme geluid is de JBL Bar 5.1 de ideale keus. De soundbar zal het geluid naar een nieuw level tillen en het zal lijken of het geluid van alle kanten komt. De soundbar is makkelijk te verbinden met je HDMI kabel, alleen kan je hem niet verbinden met je wifi.

De soundbar heeft een slank design én je kan er ook nog een draadloze sub woofer bij nemen. Je hebt hierdoor geen extra luidsprekers nodig, want deze combo zorgt voor een kamervullend geluid.

Sony HT-X8500

Sony ht x8500

De HT X8500 heeft misschien niet vele features, maar verdient wel een plek in de lijst. Door de samenwerking met Dolby Atmos en DTS:X krijg je een illusie van ruimtevullend geluid. De soundbar maakt vooral een goeie indruk door de helderheid en de ruimtelijke prestaties.

Dit is zeker een aanrader als je opzoekt bent naar een soundbar voor een lagere prijs.

Harman Kardon citation multibeam 700 zwart

Harman Kardon citation multibeam 700 zwart

Met de hoge kwaliteit van de Harman Kardon soundbar wordt je de TV helemaal ingetrokken. Ook ondersteunt de soundbar Airplay of Spotify Connect, hierdoor kan je dus ook al je favoriete muziek beluisteren. De Multi Beam is dus een echte all-in-one speaker.

Als je wifi verbinding het niet goed werkt is dat geen probleem, de speaker ondersteund ook bluetooth en hierdoor kan je ten alle tijden muziek luisteren.

Bose soundbar

Bose soundbar 700 zwart

De Bose Soundbar 700 sluit je makkelijk aan via een HDMI of optische kabel aan op je TV. Je speelt makkelijk, via je netwerk, muziek af en het geluid van je favoriete films word naar een hoger level getild.

Koppel een speaker uit de Bose smart speaker collectie en geniet van het beste geluid in elke kamer in je huis. Hierdoor speel je hetzelfde geluid af in je gehele huis of juist overal een ander nummer.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Goedkope Televisies
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0